Здравейте, имам въпрос относно Алфа 33 1.7i 8V от известно време имам проблем при паленето при студен двигател на бензин не пали, паля я на газ и веднага превключвам на бензин колата си работи нормално. При каране на бензин няма да придърпва върви добре. Когато е топла пак пали трудно но пали и то винаги от втория път. Смених горивният филтър, проверих и въздуховода да не смуче въздух но без резултат сега съм взел и нови свещи но някой ако може да подскаже нещо или да ми предложите сервиз в Сф. за диагностика ще съм ви благодарен.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa 33 проблем с паленето.
Collapse
X
-
Колега сорри за офтопика,
Първо добре дошъл.
Но във форума си имаме вече bobi и bobi_33 че и boby. Та ако искаш дай да ти сменим ника навреме ,защото си мисля че ще стават обърквания. Ако си съгласен драсни ми едн лично съобщение с ника който би искал. Ако си държиш - ползвай си тозиAlfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
-
-
тук нямаше ли някаква история, че когато се кара на газ, се прецаква клапата, която връща бензина в резервоара (понеже постоянно връща всичкия изпомпан бензин)
или пък говоря несвързани глупостиI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от gadimirИмам подобен проблем.......При студен двигател пали от втория или третия опит(и трябва да чукна леко газта)......Иначе след това всичко е ОК..
Някакви идеи и съвети???33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Колега можеш ли да ми дадеш по-вече информация за горивният филтър ,как се сменя колко стрива , много ли беше зле старият , има ли ефект от смяната !
Мерси предварително !
А за твоят проблем виж провери ел инсталацията може па оттам да е знам ли ?!Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)
Comment
-
Re: Alfa 33 проблем с паленето.
Първоначално публикувано от b.milevЗдравейте, имам въпрос относно Алфа 33 1.7i 8V от известно време имам проблем при паленето при студен двигател на бензин не пали, паля я на газ и веднага превключвам на бензин колата си работи нормално. При каране на бензин няма да придърпва върви добре. Когато е топла пак пали трудно но пали и то винаги от втория път. Смених горивният филтър, проверих и въздуховода да не смуче въздух но без резултат сега съм взел и нови свещи но някой ако може да подскаже нещо или да ми предложите сервиз в Сф. за диагностика ще съм ви благодарен.Колата вече пали и няма ядове
RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
Comment