Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 33 проблем с паленето.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa 33 проблем с паленето.

Здравейте, имам въпрос относно Алфа 33 1.7i 8V от известно време имам проблем при паленето при студен двигател на бензин не пали, паля я на газ и веднага превключвам на бензин колата си работи нормално. При каране на бензин няма да придърпва върви добре. Когато е топла пак пали трудно но пали и то винаги от втория път. Смених горивният филтър, проверих и въздуховода да не смуче въздух но без резултат сега съм взел и нови свещи но някой ако може да подскаже нещо или да ми предложите сервиз в Сф. за диагностика ще съм ви благодарен.
    Alfa Romeo 33 SW 1.7i

Колега сорри за офтопика,
    Първо добре дошъл.
    Но във форума си имаме вече bobi и bobi_33 че и boby. Та ако искаш дай да ти сменим ника навреме ,защото си мисля че ще стават обърквания. Ако си съгласен драсни ми едн лично съобщение с ника който би искал. Ако си държиш - ползвай си този
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Готов си
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

best of the best 0889894036
        145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

според мен ти пада налягането на дюзите,за това пали от втория път защото наваксва загубеното налягане.Мое мнение

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Благодаря за съветите ще смения и свещите, ще проверя налягането и ще видим накъде отиват нещата.
            Alfa Romeo 33 SW 1.7i

Comment

тук нямаше ли някаква история, че когато се кара на газ, се прецаква клапата, която връща бензина в резервоара (понеже постоянно връща всичкия изпомпан бензин)
              или пък говоря несвързани глупости
              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
              Roosevelt

Comment

Имам подобен проблем.......При студен двигател пали от втория или третия опит(и трябва да чукна леко газта)......Иначе след това всичко е ОК..
                Някакви идеи и съвети???

Comment

Първоначално публикувано от gadimir
                  Имам подобен проблем.......При студен двигател пали от втория или третия опит(и трябва да чукна леко газта)......Иначе след това всичко е ОК..
                  Някакви идеи и съвети???
                  А ти подаваш ли му газ през самото време на запалване ?
                  33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

не а и не мисля че трябва....поне преди ремонтите си палеше от раз!

Comment

Колега можеш ли да ми дадеш по-вече информация за горивният филтър ,как се сменя колко стрива , много ли беше зле старият , има ли ефект от смяната !
                      Мерси предварително !
                      А за твоят проблем виж провери ел инсталацията може па оттам да е знам ли ?!
                      Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

пич,ако въпросите ти са към мен удари голяма греда
                        Не разбирам нищо от коли и двигатели
                        тепърва навлизам в тази материя.Sorry ако съм убил надеждите ти.....
                        Поздрави

Comment

Питам колегата "b.milev"
                          Понеже е писъл ,че го е сменял и те така !
                          Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

май на срещата в неделя ще тормозя колегите с въпросчета

Comment

Re: Alfa 33 проблем с паленето.

Първоначално публикувано от b.milev
                              Здравейте, имам въпрос относно Алфа 33 1.7i 8V от известно време имам проблем при паленето при студен двигател на бензин не пали, паля я на газ и веднага превключвам на бензин колата си работи нормално. При каране на бензин няма да придърпва върви добре. Когато е топла пак пали трудно но пали и то винаги от втория път. Смених горивният филтър, проверих и въздуховода да не смуче въздух но без резултат сега съм взел и нови свещи но някой ако може да подскаже нещо или да ми предложите сервиз в Сф. за диагностика ще съм ви благодарен.
                              Колата вече пали и няма ядове
                              RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
                              0899832271 Сашо

Comment

Working...
                              X